NettiFarmi

NettiFarmi on ilmainen maatilaohjelmisto. Ohjelmisto on kehitetty yhdessä tilallisten kanssa, palvelemaan juuri heidän tarpeitaan. Ohjelmisto soveltuu nauta-, lammas- ja vuohitiloille. NettiFarmi sisältää viranomaisyhteydet suoraan nauta-, lammas- ja vuohirekisteriin. Ohjelmiston avulla voidaan tehdä mm. syntymä-, poisto-, ja siirtoilmoitukset sekä korvamerkkitilaukset nopeasti ja vaivattomasti.

NettiFarmin avulla voidaan myös hyödyntää e-merkkejä, e-merkin lukijoita, eläinvaakaa sekä kämmenmikroa.NettiFarmi toimii internetissä, joten sitä ei tarvitse erikseen asentaa omalle koneelle vaan ohjelmisto on aina saatavilla ja siihen on helppo kirjautua mistäpäin maailmaa tahansa.

ProAbattoir

ProAbattoir on teurastamoille suunniteltu ohjelmisto. Ohjelmiston avulla teurastamo voi vastaanottaa sähköisesti teurasilmoituksia joita tilalliset voivat tehdä ilmaisen NettiFarmin kautta. Ohjelmistolla voi tehdä helposti mm. viranomaisilmoitukset, tilitykset, EUROP luokitukset, tilastoinnit ja raportoinnit. Kaikki raportit sekä tilitykset voidaan lähettää joko sähköisesti suoraan tilallisen NettiFarmi-liittymään tai tulostaa paperille.

Ohjelmiston avulla voi myös tulostaa pakkauksiin yksilöllisen QR-koodin jonka avulla kuluttajat saavat tietoa kyseisestä tuotteesta. Mikäli kiinnostuit ohjelmistosta ota yhteyttä myyntiimme tästä www.id-import.com.


Ohjelmistot saatavilla useilla eri kieliversioilla
Ohjelmistot ”räätälöitävissä” myös muille tilatyypeille (sika-, poro-, kameli-, haukka...)

kysy lisää..

Copyright © ID-Import Ltd. All rights reserved.

tietosuoja | privacy policy

ID-Import Oy

FIN-84100 YLIVIESKA FINLAND
info@id-import.com